Chcesz przygotować na obiad coś naprawdę
wyjątkowego?
Mamy dla Ciebie gotowe mięsa do wypieku i dania wolno gotowane – idealne na rodzinny obiad lub na uroczysty posiłek w większym gronie.
Są bardzo łatwe w przygotowaniu i wyjątkowo smaczne. Domownicy i goście będą pod wrażeniem. To pewne.
Dania już przyprawione, zamarynowane
i z dodatkami. Wystarczy, że włożysz je do piekarnika i wyciągniesz i smakowicie pachnące – od razu do podania na stół.
Dostępne w każdy czwartek w Delikatesach Zyguła.
To dania, które poddajemy bardzo długiej obróbce cieplnej w niskiej temperaturze.
W ten sposób aromat przypraw wnika głęboko w mięso,
a samo mięso staje się bardzo delikatne, soczyste i kruche. Nasze dania wolno gotowane wystarczy podgrzać, aby po kilkunastu minutach cieszyć się ich wyjątkowym smakiem.
Najpierw podsmażone,
a następnie długo duszone.
W naturalnym sosie
z dodatkiem cebulki, miodu oraz suszonych podgrzybków. Danie pełne smaków i aromatów.
Rozpływające się w ustach poliki wieprzowe – długo duszone w wywarzez z aromatycznymi przyprawami,z dodatkiem papryki, cebulki, miodu oraz czerwonego wytrawnego wina.
Podsmażona łopatka długo duszona w wywarze z pieprzu, ziela angielskiego, liści laurowych, czerwonej papryki, smażonej cebulki oraz miodu. Po prostu pycha!
Delikatne ozorki długo gotowane w wywarze z naturalnymi przyprawami. Zatopione w sosie z dodatkiem tartego chrzanu, słodkiej śmietany oraz musztardy. Dla prawdziwych smakoszy.
Smaczne i bardzo eleganckie dania - na specjalne okazje i nie tylko.
Dla wszystkich tych, którzy chcą się delektować smakiem wielu rodzajów mięs, zatopionych w galarecie z różnymi dodatkami.
Patery na każdą okazję: małą i dużą. Są to starannie przygotowane, apetyczne przekąski gotowe do podania na stół -
w wersji 16 i 27 porcji.
Prosto, wygodnie i przede wszystkim bardzo smacznie! Na paterze znajdziesz:
Złóż zamówienie na patery w naszych Delikatesach w poniedziałek do godziny 12:00, a w piątek będą gotowe do odbioru.