Jakość jest dla nas najważniejszym składnikiem, który decyduje o zadowoleniu naszych klientów. Wychodząc naprzeciw potrzebom konsumentów wprowadziliśmy najwyższe standardy produkcji. Nieustannie unowocześniamy zakład produkcyjny i inwestujemy w rozwój naszych pracowników, dlatego wszystkim miłośnikom jedzenia możemy zapewnić produkty najwyższej jakości.

NATURALNOŚĆ
Sekret naszych produktów tkwi w naturalności. Wszystkie składniki są starannie wyselekcjonowane i pochodzą wyłącznie od wieloletnich partnerów. Z zaufanymi dostawcami opracowaliśmy system restrykcyjnych norm, które są przestrzegane na każdym kroku. Wszystko wynika z zasad opartych na dobrej współpracy służącej nie tylko przedsiębiorcom, ale przede wszystkim naszym klientom.

Laureat Konkursu XIX Forum Rzeźników i Wędliniarzy Polagra.

Najlepszy Producent Wędlin:

1 miejsce: pasztet borowikowy, 1 miejsce: boczek lwowski, 2 miejsce: piwoszki.

Wyroby drobiowe: 1 miejsce: krakowska z fileta drobiowego, 2 miejsce: bochenek drobiowy z papryką.

Najlepszy Wyrób Wędliniarski w Ocenie Konsumenckiej 2 miejsce: polędwica tradycyjna oraz 2 miejsce jako Najlepszy Producent Wędlin i wyróżnienie za wysoką jakość produktów

Puchar Ministra Rolnictwa jako Najlepszy Producent Wyrobów Drobiowych przyznany na Polagra Food

Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich:

2010 – Złoty Medal dla Szynki Dojrzewającej
2012 – Złoty Medal dla Boczku Zyguły
2013 – Złoty Medal dla Kiełbasy Polskiej Pieczonej
2014 – Złoty Medal dla Kiełbasy Zyguły